Utbilda dig för ett energijobb

Här hittar du utbildningar och andra vägar till jobb inom energibranschen.

Är du redo för omställning?

Till ett jobb med bra arbetsvillkor, där du samtidigt är en del av lösningen på klimatfrågan. Då har du hamnat rätt. Att välja utbildning och yrke är ett stort beslut. Det gäller förstås din egen framtid, men du kan också välja att göra skillnad för samhället i stort. Energibranschen är avgörande för utvecklingen av ett mer hållbart och klimatsmart samhälle. Få branscher har en så stor möjlighet att påverka livet för så många människor, både nu och i resan framåt. Ska vi klara omställningen till ett hållbart samhälle behövs det personer som kan energi, har energi, vill vara med att driva utvecklingen och se till att det händer. Omställningen börjar med dig. Utbilda dig för en framtid inom energi.

Jobbkollen

För att kunna ta del av jobbkollen så behöver du godkänna användande av marknadsföringskakor samt statistikkakor . Klicka nedan för att ändra inställningarna för kakhantering.
Ändra inställningar

En utbildning för förändring

Energibranschen är en bransch där du behövs. Oavsett vem du är. Du kan bli en del av en innovativ bransch som med tekniska framsteg påverkar klimatet och livet för många människor. Men det är inte bara tekniska framsteg som gör branschen hållbar. Du som anställd är den viktigaste resursen som finns. Därför har branschen en hög standard när det kommer till förmåner, flexibilitet och möjlighet till personlig utveckling.