Tidningen Energi

Publicerat av: Anna Lejestrand ·

Tidningen Energi är den största energimarknadstidningen i Sverige och Norden, som bevakar el, fjärrvärme och fjärrkyla. De tre områden som utgör tidningens ryggrad är; miljö, teknik och forskning & innovation. Tidningen ingår som en medlemsförmån för Energiföretagens medlemmar.

Tidningen Energi finns också på nätet. På Energi.se hittar du de senaste artiklarna, alla utgivna nummer, möjlighet att prenumerera på tidningens nyhetsbrev, samt information om annonsering. Vi vill gärna få förslag på spännande ämnen att skriva om eller få veta vad du tycker om tidningen! Välkommen att höra av dig till oss på kontakt@energi.se

Energiföretagen Sveriges medlemmar får tidningen

Om du arbetar på ett av Energiföretagen Sveriges medlemsföretag är chansen stor att tidningen redan finns på din arbetsplats. 

Vill du prenumera på Tidningen Energi?

För att skapa en prenumeration på Tidningen Energi, kontakta Pressdata. Priset för tidningen är 895 kr/helår för leverans inom Sverige. För leverans utomlands är kostnaden 1 350 kr, exkl. moms. Alla frågor om prenumerationer besvaras av Pressdata på energi@pressdata.se eller per telefon 08-799 62 41. 

Postadress

Tidningen Energi
101 53 Stockholm

Telefon växel:
08-677 25 00

Ansvarig utgivare

Energiföretagen Sverige, Anna Lejestrand