Träffa oss i Almedalen!

Energiföretagen Sverige finns självklart på plats i Visby under Almedalsveckan. Vi arrangerar och samarrangerar seminarier såväl som deltar i andras aktiviteter. Våra experter finns tillgängliga om du söker någon energikunnig till en paneldiskussion, ett samtal eller vill boka ett möte. Här presenterar vi kort några av dem som finns på plats i juli och hur du kommer i kontakt med oss. Hela vårt program hittar du också på vår webb inom kort.

Pernilla Winnhed är vd för Energiföretagen Sverige. Pernilla ställer gärna upp i seminarier och debatter kring energifrågor, hållbarhet och jämställdhet.

 

Henrik Wingfors, enhetschef Energisystem, ställer gärna upp i seminarier och debatter om energisystemfrågor, el- och fjärrvärmefrågor eller energimarknadsfrågor. Henrik kan också moderera seminarier på energitema.

Anton Steen är politisk samordnare hos Energiföretagen Sverige och är särskilt kunnig inom energipolitik, elmarknadsdesign och klimat.

Gunilla Andrée är energisystemanalytiker hos Energiföretagen Sverige med fokus på hela energisystemet och med lång erfarenhet av energiforskning.

 

Sara Emanuelsson är ansvarig för klimat, styrmedel och transporter, men har även en lång bakgrund i EU:s energipolitik.

 

Anders Fredriksson ansvarar för digitalisering och smarta energisystem på Energiföretagen Sverige, och är särskilt kunnig inom system- och förnybar energi.

 

För förfrågningar om Energiföretagens medverkan, kontakta Anja Alemdar - enhetschef Politik & kommunikation.