Vilken fråga saknar du i energidebatten?

Second Opinion Energi erbjuder analys av aktuella energifrågor och kompletterande fakta och perspektiv. Dessutom är Second Opinion en arena för debatt där alla är välkomna att delta. På Second Opinion ryms olika aktörer; från ministrar och generaldirektörer, till vd:ar, forskare och intresseorganisationer. Välkommen att göra din röst hörd!

På Second Opinion Energi analyseras aktuella energifrågor och kompletteras med fakta och perspektiv som inte alltid får plats i vanliga nyhetsmedier. Etablerade och fristående journalister genomför intervjuer med de främsta experterna på området och  Second Opinion erbjuder dessutom en arena för debatt där alla är välkomna att bidra.

Är du politiker, opinionsbildare eller expert på energifrågor? Vill du bidra till att göra innehållet på Second Opinion ännu bättre? Har du en artikelidé eller har du skrivit en debattartikel om något aktuellt ämne? Då är du varmt välkommen att kontakta redaktionen@second-opinion.se.

Second Opinion riktar sig till beslutsfattare och opinionsbildare, men även till journalister och andra som intresserar sig för energifrågans olika perspektiv. Second Opinion är en fristående nyhets- och debattplats, som finansieras av Energiföretagen Sverige.