Läs senaste numret av Tidningen Energi!

Publicerat av: Anna Lejestrand ·

Kundrelationerna står i fokus för detta nummer av Tidningen Energi. Bland annat berättar Markus Carpvik om hur Jönköping Energi jobbar med sina kundrelationer. Och hans tips är väl värda att läsa eftersom företaget har Sveriges nöjdaste värmekunder. Dessutom en spännande intervju med Power Circles Johanna Lakso, och mycket mer.

Senaste numret av Tidningen Energi bjuder på Tema: Kundrelationer. Bland annat kan du läsa som samarbetet mellan Borås Energi och Miljö och Volvo Bussar, som resulterat i världens första fossilfria bussfabrik.

Tidningen Energi bjuder också på en stor intervju med Johanna Lakso, vd på Power Circle, som efterlyser nya tekniska stödtjänster och affärsmodeller så att vi kan förverkliga ett smartare elsystem. Dessutom ett spännade reportage från Skövde där sjukhuset valde  geoenergi som värmelösning, trots att det lokala energibolaget Skövde Energi just investerat i ett nytt kraftvärmeverk.

Klicka dig vidare så får du också läsa om underjordisk energi i Malmö, förändringar på elmarknaden i kölvattnet av EU:s Ren energipaket, hur minusprisernas påverkan på elmarknaden och om megaborren Elektra som 1000 ton tung borrar sig genom Stockholms underjord med 100 meter per vecka. Du hittar senaste numret här!

Om någon undrar: Eftersom tryckta tidningar har pressläggning en tid innan tryck och utvecklingen av Corona-krisen gått mycket snabbt, så finns inga relaterade artiklar i detta nummer. 

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Johan Wickström

Chefredaktör Tidningen Energi
Enhet: Konsult
Telefon: 0708-950 137
E-post: johan.wickstrom@energi.se