Träffa oss i Almedalen!

Publicerat av: Anna Lejestrand ·

Almedalsveckan är tillbaka i Visby och Energiföretagen anordnar en mängd seminarier under paraplyet Arena Energi. Vi diskuterar de glödheta energifrågorna med fokus på vad som måste göras för att klara omställningen till fossilfrihet och en ökad elektrifiering. Våra experter finns såklart tillgängliga för era arrangemang också. Kontakta oss!


Söker du en branschröst i Almedalen?
 

Det är valår och energifrågorna är hetare än någonsin. Energiföretagen kommer inte bara att ordna aktiviteter på Arena Energi, utan även medverka på en rad andra seminarier. Medarbetare från kansliet kommer att delta som expertkommentatorer, panellister och moderatorer i en rad olika sammanhang och in en rad olika frågor under veckan.  

Söker du någon som kan energibranschen? Kontakta Hannes Borg.

Detta händer på Arena Energi

På Arena Energi 4-6 juli genomförs ett stort antal seminarier och debatter med energifrågorna i fokus. EcoclimeEllevioE.ONEuropean EnergyFortumGöteborg EnergiLuleå EnergiMetaconRegional EnergiSecond OpinionUniperVattenfall och Energiföretagen Sverige är arenans deltagare. Arena Energi huserar i Klosterlängan i centrala Visby och alla seminarier är öppna för alla att besöka. 

Läs mer om Arena Energi, se programmet och titta på våra intervjuer med de energipolitiska talespersonerna. 

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Hannes Borg

Hannes Borg

Ansvarig samhällskontakter
Enhet: Politik och kommunikation
Telefon: 08-677 27 04
E-post: hannes.borg@energiforetagen.se