Ta kontakt

Arbetsplatsen är en nyckel till språket och därför har vi tagit fram Ta kontakt – arbeta språkutvecklande i energibranschen. Det är en övningsguide till kommunikation, interaktion och inkludering mellan nya och gamla medarbetare i branschen och används vid introduktion av kollegor som är andraspråksinlärare.

Ta kontakt är en övningsguide till kommunikation, interaktion och inkludering mellan nya och gamla medarbetare i branschen och används vid introduktion av kollegor med ett annat modersmål som håller på att lära sig svenska. Guiden är fylld av övningar, diskussionsfrågor, quiz och tips och gör nedslag i det typiska arbetsplatsspråket, fikasituationer, hur vi pratar säkerhet i branschen och andra vanliga situationer. 

Ta kontakt kan beställas kostnadsfritt av dig som arbetar på ett energiföretag och ska ta emot en praktikant eller nyanställd som inte har svenska som modersmål. Klicka på länken nedan och fyll i dina kontaktuppgifter så skickar vi två exemplar inom kort.
Beställ Ta kontakt.

Här kan du ladda ner Ta Kontakt i pdf-format.

Se webbinariet där Elin Fellers presenterar Ta kontakt lite närmare:

För att kunna ta del av detta video-material så behöver du godkänna användande av marknadsföringskakor. Klicka nedan för att ändra inställningarna för kakhantering.
Ändra inställningar

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Elin Fellers

Elin Fellers

Projektkoordinator välutbildade nyanlända
Enhet: Politik och kommunikation
Telefon: 08-677 26 93
Mobil: 0701-64 44 47
E-post: elin.fellers@energiforetagen.se