Välkommen Vattenfall

Publicerat av: Kristian Öhrn ·

Beställningsrutin

Vid beställning läs igenom Vattenfalls beställningsrutiner, dessa finner du på följande adress då du är uppkopplad på Vattenfalls Intranät.

Utbildning och konferens

Välkommen att anmäla dig via vår hemsida. Välj utbildning och klicka på "Boka utbildning"-knappen och följ instruktionen. Energiföretagen Sverige har samtliga uppgifter såsom fakturaadress med mera på Vattenfalls anställda så går det bra att anmäla sig direkt via Energiföretagen Sveriges hemsida. Vattenfall och Energiföretagen Sverige har ett aktuellt GDPR- avtal. Kom ihåg att använda kampanjkoden Vattenfall för att få 10 % rabatt på medlemspriset (gäller bokning av alla öppna kurstillfällen från och med 2018-01-01).

När du har gjort din anmälan får du en bokningsbekräftelse från Energiföretagen Sverige. Cirka 10 dagar före utbildningsstart får du ett mail med en kallelse.

Din anmälan är bindande men kan överlåtas till annan person inom samma företag. Avbokning av utbildning kan ske kostnadsfritt fram till 14 dagar före utbildningsstart. När det gäller logi och måltider är det anläggningens avbokningsregler som gäller.

E-learning

Energiföretagen Sverige erbjuder tre webbkurser;  E-learning ESA  Fackkunnig, E-learning ESA Instruerad (har ersatt E-learning ESA  Tillträde) och E-learning ESA Vattenvägar - Vattenkraftens säkerhetsanvisningar. Läs mer om respektive webbkurs och anmäl dig via länken nedan.

Boka webbkurs ESA Fackkunnig Repetition
Boka webbkurs ESA Instruerad
Boka webbkurs ESA Vattenvägar

OBS! Länken används enbart för att boka kurs, du kommer till webbkursen via bekräftelsemailet som skickas till angiven mailadress.

Kursavgift utgår för varje enskild kurs efter att bekräftad och registrerad deltagare (person) har examinerats (certifierats) med godkänt resultat. Pris per examinerad kursdeltagare inklusive framtagande och utskick av kompetensbevis (plastkort): 550 kr/person.

Förlagsprodukter

Välkommen att beställa förlagsprodukter via din kontaktperson. I menyn har du förslag på de ESA-publikationer och EBR-publikationer som finns i vårt utbud.

Medlemspris

Energiföretagen Sverige är en branschförening där Vattenfall är medlem. Ett av våra uppdrag är att stötta våra medlemsföretags kompetensutveckling genom att erbjuda utbildningar och förlagsprodukter i branschspecifika ämnen till medlemspris. Medlemspriserna är de nettopriser som är angivna på dessa hemsidor.

Utöver medlemspriset har Vattenfall 10 % rabatt på alla öppna kurstillfällen (från och med 2018-01-01). Använd nedan kampanjkod för att ta del av rabatten.

Kampanjkod: Vattenfall

Grupprabatter och företagsinterna kurser offererar vi gärna efter förfrågan.

Kontakt E-learning och EBR-kurser

Mikael Eddegren
Projektkoordinator
Enhet: Kompetenscentrum
08-677 26 17

Kontakt Kurs och konferens

Martina Hultqvist
Projektkoordinator
Enhet: Kompetenscentrum
08-677 26 16

Kontakt Förlagsprodukter

Maria Nyström
Förlagsadministratör och projektkoordinator
Enhet: Kompetenscentrum
08-677 26 31

 

Kontaktansvarig gentemot Vattenfall

Kristian Öhrn

Kristian Öhrn

Affärsutvecklare
Enhet: Kompetenscentrum
Telefon: 08-677 26 48
E-post: kristian.ohrn@energiforetagen.se