Mycket klart till Fjärrvärmedagarna 10-11 april i Stockholm!

Publicerat av: Anna Lejestrand ·

Den 10-11 april är det dags för Fjärrvärmedagarna i Stockholm. Årets tema är Fjärrvärme för effekt och klimat och vi kan lova två spännande dagar fyllda av intressanta ämnen, talare och diskussioner. Anmäl dig nu!

En stor del av Fjärrvärmedagarnas program är nu färdigt – det blir en diger blandning inom temat: Fjärrvärme för effekt och klimat. Det saknas varken möjligheter eller utmaningar för branschen framåt, och dessutom går det fort så det är inte alltid lätt att hänga med i svängarna kring allt som händer – tur då att Fjärrvärmedagarna samlar mycket matnyttigt i kompakt format på två dagars konferens! Här kan du hitta mer information och boka konferensen.

Nyheter ur programmet är till exempel Karin Medin, VD på Söderenergi, som berättar om hur de tänker kring spårbarhet och transparens i avfallsströmmarna, något som blir allt viktigare för fjärrvärmeaffären, Jenny Holgersson på RISE som redogör för olika typer av termiska energilager, Joakim Evertson på Svenska Kraftnät pratar om fjärrvärmen och kraftvärmens betydelse ur ett krisberedskapsperspektiv och från Lars Josefsson, professor på Chalmers, får vi höra hur kemiindustrin vill lösa problemet med återvinning av plastavfall.

Vi får också höra medarbetare på Energiföretagen berätta om färdplan fossilfri uppvärmning, Klimatdialogen samt aktuellt inom politiken. Förutom många intressanta föredrag i plenum bjuds på fyra sessioner med djupdykningar inom marknadsområdet, miljö- och energitillförsel, teknik & utveckling samt inom styrmedel.

Och missa inte studiebesöken!  

 

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Lina Enskog Broman

Lina Enskog Broman

Ansvarig kraftvärme, fjärrvärme och fjärrkyla
Enhet: Energisystem
Telefon: 08-677 27 16
E-post: lina.enskog.broman@energiforetagen.se