Pernilla Winnhed intervjuas i Energistrategipodden

Publicerat av: Julia Hörnell ·

I det senaste avsnittet av Energistrategipodden delar Pernilla Winnhed med sig av hur hon har upplevt sina fem år på Energiföretagen Sverige. Från bildandet av en helt ny branschorganisation med allt vad det innebar till de utmaningar branschen, och inte minst energisystemet, står inför idag. Sätt dig tillrätta i fåtöljen, eller varför inte ta en promenad, och lyssna till ett samtal om energi.

För fem år sedan tillträdde Pernilla Winnhed som vd för dåvarande Svensk Energi. Men hon hann knappt installera sig på Olof Palmes gata 31, innan det var dags för det omfattande och omvälvande arbetet att bilda en helt ny branschorganisation, tillsammans med medlemsföretagen i dåvarande Svensk Fjärrvärme.

I en öppenhjärtig intervju samtalar Pernilla Winnhed med Niclas Sigholm om utmaningarna med att samla en bransch, som inte alltid är enad i alla frågor, under ett gemensamt paraply. Hon berättar också om de viktigare frågorna för branschen just nu och även lite om sina planer framöver. Lyssna på podden!