Dammsäkerhet för ledare

En utbildning för dig som har rollen som ansvarig för dammsäkerhet. Kommande utbildningstillfälle 15 november 2023 i Stockholm.

regelverk och riktlinjer som gäller vid dammsäkerhetsarbete

Dammsäkerhet för ledare. För att klara ditt viktiga arbete som ansvarig för dammsäkerhet krävs att du har koll på ansvar, roller och regelverk. Som stöd i ditt arbete finns RIDAS, branschens riktlinjer för säkert dammarbete. Under utbildningen går vi igenom de de övergripande avsnitten i riktlinjerna. 

Experter från branschen och myndigheter vägleder dig under dagen och ger både faktakunskap och inblick i aktuella utvecklingsfrågor. Efter genomförd utbildning får du ett digitalt intyg att du deltagit.

Om du har några frågor du vill att vi tar upp så går det bra att mejla dessa i förväg. Skicka e-post till Anna Linderoth, Energiföretagen Sverige.

Utbildningstillfälle är 15 november
Plats: Clarion Hotel Stockholm, Ringvägen 98, Stockholm

 

Arena vattenkraft den 16 november - samma konferensanläggning
För dig som deltar på Dammsäkerhet för ledare finns möjlighet att även delta på Arena vattenkraft helt kostnadsfritt samt den gemensamma middagen kvällen innan (15 nov) till självkostnadspris. 
Konferensen  genomförs på Hotel Clarion Stockholm den 16 november. Du anmäler dig till konferensen i samband med anmälan till utbildningen. 
Välkommen!

 

 

 

Kontakt

Anna Linderoth

Anna Linderoth

Projektledare
Enhet: Kompetenscentrum
Telefon: 08-677 25 12
E-post: anna.linderoth@energiforetagen.se

Sita Sörman

Sita Sörman

Projektkoordinator
Enhet: Kompetenscentrum
Telefon: 08-677 26 82
E-post: sita.sorman@energiforetagen.se