Regionmöte med val Syd

Välkommen till regionmöte med val! Skolavslutningskänslor, vaccineringsplåster och längtan till semester i all ära, men vi förbereder höstens alla aktiviteter och framför allt vårt regionmöte. Observera att du behöver vara inloggad för att kunna anmäla dig.

Just nu (i mitten av juni) planerar vi för att kunna träffas på Hotell Rådmannen i Alvesta, den 20 oktober 2021, enligt de restriktioner om avstånd och antal max deltagare som råder då. Vi längtar efter att ses för att få prata med varandra, och planerar därför att göra ett regionmöte med fokus på samtal och interaktion.

Det blir omvärldsspaningar med vår nya vd Åsa Pettersson, dialog kring energisystemet och samhällets omställning, gemensamma funderingar kring vad som händer i valet 2022 och mycket mer.

Vi planerar också en sedvanlig upptakt dagen före, den 19/10. Där finns många saker på ritbordet som passar lite olika bra beroende på hur vi kan resa och träffas då. Får vi positiva besked börjar vi med fika och surr 14:30 med program på eftermiddagen. Mingel, middag och minnesvärd underhållning kan vi utlova oavsett! (De tre mi:na).

Reservera en plats på branschens första större fysiska möte efter pandemin!

Kontakter

Anders Karmehed

Anders Karmehed

Regionchef Syd
Enhet: Stab och medlemsdialog
Telefon: 044-121318
E-post: anders.karmehed@energiforetagen.se

Ann-Christine (Stina) Hansson

Ann-Christine (Stina) Hansson

Regionadministratör och systemansvarig medlemsdatabas
Enhet: Verksamhetsstöd
Telefon: 044-12 15 68
E-post: ann-christine.hansson@energiforetagen.se