Regionmöte med val Syd

Välkommen till Syds regionmöte med val den 20 oktober! Nu är det äntligen dags för branschens första större fysiska möte efter pandemin! Platsen där det händer är Hotell Rådmannen i Alvesta. Observera att du behöver vara inloggad för att kunna anmäla dig.

Vi ses redan den 19 oktober kl 14 30 med fika och mingel innan vi får en fördjupning i Växjö energis och Wexnets byggande av en helt ny innovativ och hållbar stadsdel.  Syftet med projektet, vid namn Crossways, är att möta morgondagens energi- och klimatutmaningar. Hur tacklar projektet utmaningarna med att utveckla och designa en energi- och effektlösning på kvartersnivå för el, värme och kyla?

Den 20 oktober startar vi med årsmöte och fortsätter med en fullmatad energimeny kryddad med en hel del medlemsmingel!

Godbitar ur programmet:
* Omvärldspaning med vd Åsa Pettersson och politik- och kommunikationschef Helene Samuelsson. Hur skapar vi ett samhällskontrakt med kunden i centrum?

* Vem ska göra jobbet i framtidens energibransch? Bli först med att höra vår kompetensförsörjningsansvarige Andreas Lepa presentera preliminära resultat från Energiföretagens senaste kompetensbehovsanalys.

* Status i politiken ett år före valet. Hannes Borg, som är vår ansvarige för samhällskontakter, uppdaterar dig om allt du behöver veta.

* Är det vätgas, batterier och/eller ny teknik som ska rädda världen? Hör vår expert på förnybara produktionsslag Lars Andersson diskutera frågan.

Kontakter

Anders Karmehed

Anders Karmehed

Regionchef Syd
Enhet: Stab och medlemsdialog
Telefon: 044-121318
E-post: anders.karmehed@energiforetagen.se

Ann-Christine (Stina) Hansson

Ann-Christine (Stina) Hansson

Regionadministratör och systemansvarig medlemsdatabas
Enhet: Verksamhetsstöd
Telefon: 044-12 15 68
E-post: ann-christine.hansson@energiforetagen.se