Regionmöte Väst med val

På Energiföretagen Sveriges regionmöte i Jönköping den 27-28 oktober 2022 får du de uppdaterade energikunskaper du behöver inför hösten och vintern. Vi bjuder på inspiration, andra energiföretags erfarenheter, trendspaningar och den senaste kunskapen direkt från våra energiexperter.

 

Bredda dina perspektiv på höstens viktigaste event –
Regionmötet i Jönköping den 27-28 oktober 2022

Vi lever och verkar i ett energirikt landskap där kundernas krav nästan är lika höga som elpriserna och där samhällets tro på energibranschen som möjliggörare för klimatomställningen är större än någonsin. Vi behöver tänka nytt, vara innovativa och dessutom snabba. Det händer mycket i energibranschen så det gäller att hänga med för att hålla sig uppdaterad.

På höstens regionmöte får du som jobbar på ett av Energiföretagens medlemsföretag tillfälle att fördjupa dina kunskaper inom en mängd energiområden. Hur påverkas energibranschen av ny teknik, EU, nationell politik, energiföretags innovativa projekt, nya regelverk, säkerhetsläget i Europa, kompetensbehovet och samhällsekonomin? Dessa stora ämnen är teman som återkommer på Energiföretagens regionmöten. I höst kan du förvänta dig en fördjupning inom en mängd energiområden, omvärldsspaning med Energiföretagens vd Åsa Pettersson, analys av vad riksdagsvalet innebär för energibranschen, möjlighet att nätverka med vd:ar och chefer i din region och mycket mer.

Varför ska jag delta på Energiföretagens regionmöte?

På regionmötet får du:

  • Koll på det mesta som påverkar ditt energiföretag just nu.
  • Inspiration och konkret kunskap inom energiområdet.
  • Möjlighet att nätverka med energiexperter, vd:ar och chefer från din region. Helt enkelt den perfekta mötesplatsen.
  • Goda måltider i en härlig miljö.

Dessa får du träffa på plats

Utöver att träffa experter från Energiföretagen Sverige och lyssna på intressanta talare får du även möjlighet att nätverka med dina branschkollegor. Regionmötets målgrupp är vd:ar, elnätsansvariga, elnätschefer, fjärrvärmechefer, elhandelsansvariga, produktionsansvariga och HR-ansvariga på våra medlemsföretag eller hos våra samarbetspartners. Regionmötet är alltså enbart öppet för medarbetare på Energiföretagen Sveriges medlemsföretag.

Kontakter

Efwa Nilsson

Efwa Nilsson

Regionchef Väst
Enhet: Stab och medlemsdialog
Telefon: 0500-78 90 30
E-post: efwa.nilsson@energiforetagen.se

Sara Wannehed

Sara Wannehed

Administratör
Enhet: HR & Organisation
Telefon: 08-677 26 89
E-post: sara.wannehed@energiforetagen.se