Regionmöte med val Väst

Välkommen till regionmöte med val! Vi är mitt inne i en höst som för med sig skolstartskänslor, vaccineringsplåster och en massa roliga aktiviteter. Men den viktigaste aktiviteten av dem alla hittar du här; höstens regionmöte i Väst. Observera att du behöver vara inloggad för att kunna anmäla dig.

Just nu (i slutet av augusti) planerar vi för att kunna träffas på Knistad herrgård i Skövde, den 21-22 oktober 2021, enligt de restriktioner om avstånd och antal max deltagare som råder då. Vi längtar efter att ses för att få prata med varandra, och planerar därför att göra ett regionmöte med fokus på samtal och interaktion.

Axplock ur programmet: Omvärldsspaning med vår vd Åsa Pettersson, viktiga diskussionsteman i nätverket, en statusrapport från politiken – ett år före riksdagsvalet samt preliminära resultat av energibranschens nya kompetensbehovsanalys.

På kvällen den 21/10 bjuds vi en trerätters middag med underhållning i matsalen på Knistad Herrgård. Ett tillfälle att återuppta gamla nätverkskontakter och även hitta nya branschkollegor.

Reservera en plats på branschens första större fysiska möte på ett och ett halvt år.

Har du några frågor eller funderingar, är du varmt välkommen att kontakta oss på kansliet.

Kontakter

Efwa Nilsson

Efwa Nilsson

Regionchef Väst
Enhet: Stab och medlemsdialog
Telefon: 0500-78 90 30
E-post: efwa.nilsson@energiforetagen.se

Lena Odenholm

Lena Odenholm

Administratör
Enhet: Verksamhetsstöd
Telefon: 08-677 26 46
E-post: lena.odenholm@energiforetagen.se