Webbkurs Starkströmsföreskrifterna

Gå vår webbkurs om starkströmsföreskrifterna som lär dig att snabbt och korrekt hantera de regler och föreskrifter som rör säkerheten! Vi utgår från föreskrifternas innehåll och ger exempel på hur föreskrifterna ska användas i praktiken.

Utbildningen vänder sig till dig som behöver kunskap om föreskrifternas krav på en anläggnings utformning, till exempel dig som installatör, beredare eller arbetsledare. Du får i webbkursen en grundlig genomgång av starkströmsföreskrifterna samt gällande svensk standard – hur de är uppbyggda, hur du hittar i dem och hur ska tillämpas – och handlar bland annat om korsningar, byggkraft och dimensionering. Efter utbildningen har du en uppdaterad och användbar kunskap som gör dina arbetsuppgifter smidigare och säkrare. Utbildningen är anpassad för eldistributionsnät.

När du beställer webbkursen får du tillgång till EBR-e under 30 dagar. Vi återkommer med inloggningsinformation till EBR-e när beställningen är lagd. Det kan dröja upp till några dagar, se därför till att beställa webbkursen i god tid.

Webbkurs Starkströmsföreskrifterna är en del i utbildningspaketen EBR Diplomerad Distributionselektriker och EBR Beredarskola Steg 1.

Tekniska krav

Vi rekommenderar att du genomför utbildningen via en fast uppkoppling. För att kunna använda materialet behöver din tekniska utrustning uppfylla följande Tekniska krav.

Kontakter

Webbkurs

Enhet: Kompetenscentrum
Telefon: 08-677 25 00
E-post: webbkurs@energiforetagen.se