Elmätningshandboken - Krav, råd och rekommendationer om mätning på elmarknaden

Publicerad:

Elmätningshandboken - Krav, råd och rekommendationer om mätning på elmarknaden är en handledning som kan användas vid utformningen av egna rutiner för kontrollverksamhet, ge praktisk vägledning vid utformning av temporära anläggningar och hantera direktanslutna anläggningar (kat1) större än 63 ampere. Den nya handboken ger även exempel på olika metoder för beräkning av mätsystemeffekt och mycket mer.

Elmätningshandboken är en handledning som kan användas vid utformningen av egna rutiner för kontrollverksamhet, ge praktisk vägledning vid utformning av temporära anläggningar och hantera direktanslutna anläggningar (kat1) större än 63 ampere. Den nya handboken ger även exempel på olika metoder för beräkning av mätsystemeffekt och mycket mer.

Elmätningshandboken är en genomgripande uppdatering av Krav, råd och rekommendationer om mätning på elmarknaden och är branschens egen handbok för god praxis för utformning av mätning och speglar gällande lagstiftning och föreskrifter.

KRR-handboken finns tillgänglig för nedladdning i pdf-format för de som har licens på AMI. Här kan du beställa licens för AMI.

Format: Inbunden, 2015
Sidor: 75