I mars stakar vi ut vägen mot visionen - din kunskap behövs

Den 13-14 mars bjuder Energiföretagen Sverige in till Energi 2017, årets viktigaste möte. Energi 2017 hålls i anslutning till Energiföretagens årsstämma och precis som förra året blir det en blandning av inspiration, diskussion och arbete tillsammans. Målet är att gå från ord till handling och staka ut en levande färdplan som tar sikte på att nå branschens gemensamma vision ”Hållbar energi för alla, alltid”.

– Förra året arbetade vi tillsammans fram underlaget till energibranschens vision, bland annat genom roligt och engagerande samarbete under stämmokonferensen. Jag hoppas på lika inspirerande dagar i mars, säger Pernilla Winnhed, vd för Energiföretagen Sverige.

Under konferensen kommer roliga diskussions- och arbetspass varvas med intressanta föredrag. Redan nu är det klart att en av landets främsta hållbarhetsexperter, Sasja Beslik, Director ESG Analysis ( Environmental, Social and Governance) på Nordea samt Chairman UNEP FI Water Work Group inom FN, blir en av föreläsarna. Vi får också ta del av Kraftringens hållbarhetsresa, när vd Sylvia Michel äntrar scenen.

En av de mest prioriterade frågorna, när vi frågat medlemmar, är förtroendet för branschen och att öka attraktiviteten för att kunna rekrytera de medarbetare vi behöver. På Energi 2017 presenteras en rykande färsk kompetensbehovsanalys.

Vi är också glada över att kunna berätta att Eva Hamilton, känd bland annat från tv, kommer att vara moderator och lotsa oss igenom de två dagarna.

Många fler spännande föreläsare är på gång in. Du har också en viktig roll att spela, för en trovärdig färdplan behöver mångas olika perspektiv och kunnande, så missa inte denna viktiga konferens. Det bästa av allt – du kan anmäla dig redan nu!

Läs mer och anmäl dig här.