Vi planerar för Elens dag!

Elens dag – den 23 januari – närmar sig. Många medlemsföretag planerar aktiviteter, internt eller tillsammans med kunder. En del med hjälp av egna idéer, och andra hämtar inspiration ur den framtagna verktygslådan. Självklart har även Energiföretagen Sverige en egen aktivitetsplan. Om du som medlemsföretag vill ta del av den, och kanske hitta ytterligare inspiration, så hittar ni den här.

Precis som förra året finns aktiviteterna för Elens dag på tre nivåer – mini, midi och maxi. Allt för att så många som möjligt ska kunna vara med och fira oavsett tillgång på tid och pengar! På varje nivå finns två aktiviteter kopplade – en att göra internt för era anställda och en externt för allmänheten eller tillsammans med den lokala handeln.

Utöver detta så vill vi självklart också hjälpa er som medlemsföretag att sprida era initiativ under dagen den 23 januari. Tillsammans kan vi sprida budskapet om nyttan och glädjen med el – och att vi använder Elens dag för att ge ljus genom GIVEWATTS arbete.

länk till plan och verktygslåda: http://www.svenskenergi.se/Min-sida/Vi-arbetar-med/Ladda-Sverige—medlemsinformation-2/Elens-dag—tema-Ladda/