Regionala temadagar för fjärrvärme

Fjärrvärme: Energiföretagen Sverige bjuder in alla fjärrvärmeintresserade till fyra regionala temadagar under våren. Där kan du fylla på kunskapsbanken och nätverka med branschkollegor.

Välkommen till någon av de regionala temadagarna med fokus fjärrvärme! Har ni fjärrvärmeverksamhet eller är intresserade av att lära er mer kan ni inte missa denna spännande temadag.

På dagordningen står  teknik- och marknadsfrågor men även regelverksfrågor och forskning. Vi diskuterar och ställer oss frågan hur regelverk och skattefrågor påverkar det egna företaget, hur vi möter kunderna och vilka energitjänster som efterfrågas, om vi har koll på våra nät och hur vi säkerställer leveransen. Och förstås vilka områden inom värmesektorn vi behöver utveckla. Intressantast är kanske att diskutera och nätverka med andra företag? Hur gör ni och hur gör andra? Vad kan vi lära av varandra? Här finns det goda möjligheter till erfarenhetsutbyte och det finns självklart utrymme att diskutera egna frågor.

Nätverksträffarna arrangeras på följande platser och dagar:

Temadag Fjärrvärme på Arlanda Region Mitt 28 mars 2017
Temadag Fjärrvärme – på Arlanda Region Nord 28 mars 2017
Temadag Fjärrvärme i Skövde Region Väst 30 mars 2017
Temadag Fjärrvärme i Växjö Region Syd 06 april 2017

Följ länken så kommer du till program och anmälan för respektive tillfälle.

OBS! I och med denna regionala temadag för fjärrvärmeföretag så utgår den årliga nätverksträffen som tidigare Svensk Fjärrvärme anordnade centralt.
Varmt välkommen!