Tekniska verken tar plats bland medborgarna

Publicerat av: Lisa Hjelm ·

- Vi och alla våra kollegor i branschen vet hur viktigt det är att synas bland våra kunder, och berätta för dem vad vi gör varje dag för att bli mer resurseffektiva för dem och planetens bästa. Att vara med när Vallastaden, en av Sveriges mest omtalade nybyggda stadsdelar, öppnas upp är så klart ett gyllene tillfälle att göra det på, säger Anders Jonsson, vd från Tekniska verken i Linköping.

Tekniska verken har en utställning under Vallastadens bo- och samhällsexpo som kallas Drivkraft. Drivkraft vill belysa problem som vi alla står inför med klimathot och ökade klimatpåfrestningar, men även komma med lösningar, visa innovationer, resultat samt ge en inblick i vad det är Tekniska verken gör, varje dag, dygnet runt, år efter år.

- Vi gör en utställning där våra kunder kan uppleva VR, film och visualiseringsbord, samt en hel utställning om vad vi kan göra tillsammans. Till exempel är visualiseringsbordet en karta som visar var i samhället vi finns, vilka nyttigheter och funktioner som vi står bakom och hur vi är inblandade i allas vardag, dygnet runt, säger Louise Martin-Linge, marknadskommunikatör och eventkoordinator från Tekniska verken.

Drivkraft är en av flera utställningar under expot i Vallastaden, som är öppet 2-24 september. Tekniska verken hoppas att många branschkollegor tar tillfället i akt och besöker Vallastaden under september, för att inspireras och ta med sig goda idéer och tankar till sin egen hemmamarknad. Den 13 september hålls även ett speciellt seminarium med Klas Gustafsson, Tekniska verkens vice vd, om energibolagens roll i den smarta staden, passa på att besöka Vallastaden då. Branschbiljetter finns att köpa på Vallastadens hemsida.

anders-larsson

- Hela branschen gynnas av att vi hittar bra sätt att förklara vårt uppdrag i samhället. Vi är stolta över att kunna visa upp vad vi gör i Vallastaden och hälsar alla branschkollegor hjärtligt välkomna till Linköping, avslutar Anders Jonsson.

Läs mer om Vallastaden här: www.vallastaden2017.se

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Lisa Hjelm

Lisa Hjelm

Regionchef Mitt
Enhet: Stab och medlemsdialog
Telefon: 08-677 26 54
E-post: lisa.hjelm@energiforetagen.se