Strategidagarna goes Fjärrvärmedagarna

Publicerat av: Annika Johannesson - konsult ·

Strategidagarna och Fjärrvärmedagarna har varit två uppskattade konferenser i fjärrvärmebranschen. Energiföretagen Sverige ser ett behov av en stor mötesplats för hela branschen, därför planerar vi nu att göra två bra konferenser ännu bättre genom att utveckla dem till en, gemensam. Den nya konferensen, ”Nya Fjärrvärmedagarna” genomförs den 25-26 april 2018.

- Vi ser att det finns mycket att vinna på att utveckla Fjärrvärmedagarna med utrymme för både strategi, marknad, styrmedelsfrågor och teknik, säger Susan Öhrbom, projektledare för konferensen på Energiföretagen Sverige.

Energiföretagen Sverige har nu startat planeringen av programmet för ”Nya Fjärrvärmedagarna”, där ambitionen är att täcka in det som tidigare varit en del av Strategidagarna. Därmed blir Fjärrvärmedagarna konferensen med stort ”F”, för alla som vill hålla sig ajour med vad som är aktuellt inom fjärrvärme, kraftvärme och fjärrkyla – från politik, miljö och hållbarhet, via forskning och utveckling, till marknad/kunder, teknik och produktion.

Du som vill hänga med i utvecklingen av fjärrvärme, kraftvärme och fjärrkyla gör alltså klokt i att boka in 25-26 april 2018 i din kalender. Fjärrvärmedagarna kommer att hållas på Quality Hotel Globe, i Stockholm, med utrymme för föreläsningar, erfarenhetsutbyte, utställning och studiebesök. 

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Susan Öhrbom

Susan Öhrbom

Projektledare
Enhet: Kompetenscentrum
Telefon: 08-677 27 65
E-post: susan.ohrbom@energiforetagen.se