Ny webbplats lanserad

Publicerat av: Mattias Jönsson ·

I tisdags, 14 februari, lanserades Energiföretagen Sveriges nya webbplats. Vi har haft en temporär hemsida under en tid, men har nu efter intensivt arbete skapat en webbplats som utgår från föreningens nya identitet och stöttar våra strategier, mål och kommunikativa inriktning. Webbplatsen ska bättre möta de behov som finns hos våra medlemmar samt andra intressenter och målgrupper.

Här hittar du våra ställningstaganden, nyheter, pressmeddelanden, statistik, fakta om de olika kraftslagen, kunskap om branschens kompetensförsörjning och det mesta du behöver. Webbplatsen är responsiv och anpassar sig efter om det är en dator, mobil eller surfplatta som du som besökare använder.

En del information finns fortfarande kvar på de tidigare föreningarnas gamla webbplatser. Det som är kvar kommer successivt flyttas över till den här webbplatsen. Arbetet beräknas pågå under våren och sommaren.

Senare i vår är vi också klara med den tekniska lösningen, som gör det möjligt att skapa medlemsinloggning på denna webbplats och då flyttas även inloggningsskyddad information över hit. Tills dess länkar vi till de gamla webbplatserna, i de fall vi har information bakom inloggning, men du hittar ingångar dit på energiforetagen.se.

I de fall material inte är överflyttat till nya www.energiforetagen.se blir du också länkad dit materialet finns. Och letar du efter material på våra tidigare webbplatser och det är överflyttat, kommer du lotsas till vår nya webbplats, till rätt sida.

Vi jobbar också vidare med att förbättra sökfunktionen, ser över de webbtjänster vi använder för att lagra dokument och för våra råd och arbetsgrupper samt andra webblösningar som är relaterade till vårt utbud - för att på bästa sätt erbjuda lösningar som utgår från vårt uppdrag och våra målgruppers behov.

Vi hoppas att du kommer trivas med vår nya webbplats!

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Mattias Jönsson

Mattias Jönsson

Ansvarig webb och mediateknik
Enhet: Verksamhetsstöd
Telefon: 08-677 26 71
E-post: mattias.jonsson@energiforetagen.se