Välkommen till medlemsportalen

Publicerat av: Lisa Hjelm ·

Nu lanserar Energiföretagen Sverige medlemsportalen! Här hittar du information som riktar sig till dig som är medlem hos oss; fördjupad kunskap, mallar, dokumentation, nyheter, statistik och mycket mer. Om du loggar in finns mer information som vi hoppas att du ska ha nytta av.

Hur gör jag för att logga in?

Du som tidigare hade inloggningsuppgifter på svenskenergi.se loggar in med dina tidigare inloggningsuppgifter.

Du som tidigare hade inloggningsuppgifter på svenskfjarrvarme.se klickar här för att beställa ett nytt lösenord. Välj alternativet Beställ nytt lösenord.

Om du inte redan har ett konto, välj Registrera dig här.

Vad finns i medlemsportalen?

Under kategorin Om föreningen hittar du information som rör föreningen, som stadgar och regional verksamhet. Under Sakområden - fördjupning finns mycket av det material som fanns bakom inloggning på de två tidigare webbplatser, mallar för avtal, inrapportering av statistik, analyser och mycket mer.

Ta dig gärna tid att surfa runt lite när du har loggat in, så att du ser vad som finns. Eller logga in och sök sedan efter material som du tidigare hittat bakom inloggning på någon av webbplatserna.

Medlemsportalen är, precis som resten av webbplatsen, responsiv och anpassar sig efter om det är en dator, mobil eller surfplatta som du använder.

Undantag och fortsatt arbete

Arbetet med att bygga en ny webbplats pågår fram till hösten 2017. Därför får du till exempel boka kurser och konferenser via svenskenergi.se ytterligare ett tag till. På svenskenergi.se finns också webbshopen fortfarande kvar. Där finns nu både tidigare "Svensk Energi-material" och ”Svensk Fjärrvärme-material”.

Under sommaren fortsätter arbetet med att förbättra sökfunktionen, se över de webbtjänster vi använder för att lagra dokument för Energiföretagens råd och arbetsgrupper samt andra webbaserade lösningar som är relaterade till vårt utbud.

Vi hoppas att du kommer att trivas med Energiföretagen Sveriges medlemsportal!

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Lisa Hjelm

Lisa Hjelm

Regionchef Mitt
Enhet: Stab och medlemsdialog
Telefon: 08-677 26 54
E-post: lisa.hjelm@energiforetagen.se