Rubrik och ingress till innehållet på sidan

Webbsänt seminarium med Fredrick Federley, för medlemmar

Publicerat av: Annika Johannesson ·

Huvudinnehåll

Energiföretagen Sverige har bjudit in EU-parlamentarikern Fredrick Federley (C) till ett lunchseminarium fredagen den 24 november. Eftersom han har varit inblandad i flera av de dagsaktuella EU-frågorna är intresset stort och vi kommer därför att webbsända seminariet på fredag kl 12, för medlemmar i Energiföretagen.

Fredrick Federley är Centerpartiets Europaparlamentariker och andre vice partiordförande. Han är gruppledare för liberalerna (ALDE) i industriutskottet i Europaparlamentet samt ersättare i både miljö- och jordbruksutskotten.

Fredrick Federlay har en central roll i flera viktiga energifrågor på EU-nivå. Han är huvudförhandlare i omförhandlingen av EU-ETS och skuggrapportör till revideringen av förnybarhetsdirektivet.

Under lunchen kommer Fredrick att berätta om sitt arbete i Europaparlamentet och hur han ser på framtiden för de frågor som berör energibranschen. Eftersom utrymmet på plats är begränsat så webbsänds seminariet.

Du som är medlem och har loggat in hittar sändningen på www.energiforetagen.se/playmedlem, både vid direktsändningen och senare (i arkivet).

Tid för direktsändningen: Fredagen den 24 november, kl 12:00-13:00. 

Foto: Centerpartiet

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Anton Steen

Anton Steen

Ansvarig samhällskontakter
Enhet: Politik och kommunikation
Telefon: 08-677 26 38
E-post: anton.steen@energiforetagen.se