Vilken fråga saknar du i energidebatten?

Publicerat av: Anna Lejestrand ·

Second Opinion Energi erbjuder analys av aktuella energifrågor och kompletterande fakta och perspektiv. Dessutom är Second Opinion en arena för debatt, en del som nu stärks upp med nya debattredaktören Svenolof Karlsson, energijournalist med bakgrund hos bland andra Dagens Industri. Alla är välkomna att delta i debatten!

På Second Opinion Energi analyseras aktuella energifrågor och kompletteras med fakta och perspektiv som inte alltid får plats i vanliga nyhetsmedier. Etablerade och fristående journalister genomför intervjuer med de främsta experterna på området och  Second Opinion erbjuder dessutom en arena för debatt där alla är välkomna att bidra. Läs gärna intervjun med nya debattredaktören Svenolof Karlsson, erfaren journalist med bakgrund på bland annat Dagens Industri, där han beskriver vad som känns mest aktuellt just nu.

Är du politiker, opinionsbildare eller expert på energifrågor? Vill du bidra till att göra innehållet på Second Opinion ännu bättre? Har du en artikelidé eller har du skrivit en debattartikel om något aktuellt ämne? Då är du varmt välkommen att kontakta redaktionen@second-opinion.se.

Second Opinion riktar sig till beslutsfattare och opinionsbildare, men även till journalister och andra som intresserar sig för energifrågans olika perspektiv. Second Opinion är en fristående nyhets- och debattplats, som finansieras av Energiföretagen Sverige.