Webbkurs EBR ESA Vattenvägar och Web course EBR ESA Waterways – nu i ny tappning!

Publicerat av: Kalle Lindholm ·

Hantering av risker är en av elbranschens absolut viktigaste frågor, medvetenhet om elsäkerheten måste vara ständigt närvarande. En förutsättning för säkert arbete är en gedigen elsäkerhetsutbildning. Nu lanserar Energiföretagen Sverige Webbkurs EBR ESA Vattenvägar och Web course EBR ESA Waterways i mer användarvänlig och modernare tappning. Bokning av kurserna ger dig även tillgång till nya kunskapsbanken EBR ESA Q.

Tillgång till kunskapsbank EBR ESA Q Vattenvägar och EBR ESA Q Waterways

EBR ESA Q är utvecklad tillsammans med experter från branschen. Efter genomförd kurs, när man står inför arbetsmomenten i vardagen tillhandahålls ett extra stöd via den digitala kunskapsbanken EBR ESA Q. Genom denna får användaren på ett enkelt och förklarande sätt tydliga svar på alla tänkbara EBR ESA-frågor.

Den hjälper till att fylla i de små detaljerna som är avgörande för en fungerande elsäkerhet i vardagen. Den yrkesverksammes tilldelade roll på arbetsplatsen, riskhantering, arbetsmetoder eller vad sjukvården ska utföra för kontroller om olyckan är framme och så vidare.

EBR ESA Q ger användaren svar var man än befinner sig, eftersom den är tillgänglig både för mobiltelefon och surfplatta.

Boka här

Här kan du boka webbkurserna och samtidigt få tillgång till EBR ESA Q: