Rubrik och ingress till innehållet på sidan

"Vi har längtat i fyra år"

Publicerat av: Lisa Hjelm ·

Huvudinnehåll

En unik mässa på flera sätt - så pass att deltagarna längtar till nästa gång. EBR Metod- och maskindagar arrangeras bara vart fjärde år och förra veckan stod Energiföretagen och Falu Energi och Vatten värd för elnätsbranschens största utomhusmässa på Lugnet.

- Vi kan inte vara annat än nöjda, summerar Jenny Åkerberg, projektledare för EBR Metod- och maskindagar på Energiföretagen Sverige. Visst bär vi med oss förbättringsförslag och finjusteringar till nästa mässa, men vi är väldigt glada över all fin respons från både besökare och utställare, avslutar Jenny.

Vad är det då som lockar över 1400 besökare, 90 utställare med 400 företagsrepresentanter från hela Europa, till EBR Metod- och maskindagar? Hur kommer det sig att de till och med längtar? Vi ställde dessa frågor till några av besökarna på mässans första dag:

Fler bilder och filmklipp från EBR Metod- och maskindagar finns på vår facebooksida - följ oss där!

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Jenny Åkerberg Tattaranno

Jenny Åkerberg Tattaranno

Projektledare
Enhet: Kompetenscentrum
Telefon: 08-677 26 30
E-post: jenny.akerberg@energiforetagen.se

Solen flödar på EBR Metod- och maskindagar

Solen gassade på utställare och besökare i Falun när EBR Metod- och maskindagar välkomnade en ny omgång besökare till mässan idag, torsdag 24 maj.

Läs mer

Flygande start för EBR Metod- och maskindagar

År av förberedelser omsattes äntligen i verklighet när EBR Metod- och maskindagar invigdes med en flygande cykeluppvisning på Lugnet i Falun.

Läs mer

EBR - för trygga elnät och säker leverans

Ett pålitligt och säkert elnät är en viktig del av det energisystem som möjliggör hela vårt moderna samhälle. För att få fram bästa möjliga och samtidigt väl beprövad...

Läs mer