Global District Energy Days

Publicerat av: Eva Rydegran ·

Den 25–27 september håller Euroheat & Power sin årliga konferens Global District Energy Days. I år i samarbete med Finsk Energiindustri, vilket gör att konferensen kommer närmare oss, närmare bestämt till Helsingfors. Årets tema är Unite Innovate Experience – Förena, Förnya, Upplev

Global District Energy Days är en två och en halv dagar lång konferens där frågor av vikt för den europeiska såväl som den globala fjärrvärmebranschen kommer att diskuteras.  Man kommer att beröra tekniska såväl som ekonomiska aspekter av frågorna; från resursbedömning och innovativ teknisk design till marknadsutveckling och politik.

– Detta event är ett utmärkt tillfälle att nätverka med europeiska kollegor och få en inblick i vad som händer i övriga europeiska länder inom fjärrvärme och fjärrkyla, både från branschen själv och forskningen, säger Lina Enskog Broman ansvarig kraftvärme, fjärrvärme och fjärrkyla.

För den som är intresserad av att delta kan det också vara av intresse att veta att det går att delta i en Pre-Event Survey för att påverka innehållet i konferensen.

 

Här kan du läsa mer om Global District Energy Days

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Lina Enskog Broman

Lina Enskog Broman

Ansvarig kraftvärme, fjärrvärme och fjärrkyla
Enhet: Energisystem
Telefon: 08-677 27 16
E-post: lina.enskog.broman@energiforetagen.se