Nu har vi öppnat anmälan till Distributionsdagarna, Fjärrvärme 2019

Publicerat av: Eva Rydegran ·

Distributionsdagarna hålls i Stockholm 23 – 24 januari 2019 på Quality Hotel Globe. Vill du säkra en plats så anmäl dig redan nu.

Distributionsdagarna bjuder som vanligt på ett fullspäckat program inklusive ett par studiebesök. Ett 20-tal utställare finns på plats, liksom givetvis personal från Energiföretagen.

För er som kommer kvällen innan har vi bokat mat, dryck och äventyrsgolf på O´Learys 12 i närheten av Globe Hotel. Platserna är begränsade så vänta inte för länge med din anmälan.

Några av punkterna på programmet:

  • Pernilla Winnhed är på plats och hälsar välkomna
  • Distributionsgruppen arbetar bland annat med standardiseringar inom EU, läggningsanvisningar på nationell nivå. Niclas De Lorenzi, ordförande i gruppen berättar mer om deras arbete.
  • Vilken riktning bör fjärrvärmen ta framåt och varför behöver vi ta steget mot fjärde generationens fjärrvärme? Sven Werner, professor i energiteknik talar om detta.
  • Kristina Lygnerud, IVL/Högskolan i Halmstad pratar vidare om fjärde generationens fjärrvärme. Fast med fokus på hur den ska implementeras.
  • Harald Andersson, Eon och ordförande i rådet för värme- och kyldistribution talar om leveranssäkerhet i Fjärrvärmenät och RSA (risk- och sårbarhetsanalys).
  • COOL DH är ett EU-projekt med syfte att optimera användningen av lågtempererad fjärrvärme. Anders Jirdén och Markus Falkvall från Kraftringen berättar om projektet.

 

Här hittar du mer information samt anmälningsformuläret för dagarna.

 

 

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Susan Öhrbom

Susan Öhrbom

Projektledare
Enhet: Kompetenscentrum
Telefon: 08-677 27 65
E-post: susan.ohrbom@energiforetagen.se