Sista chansen att anmäla sig till Qraftsamling

Publicerat av: Eva Rydegran ·

Den andra omgången av programmet Qraftsamling har nyligen avslutats och nu är det dags för alla som vill, att anmäla intresse för att delta i nästa omgång, som startar 17 januari och sträcker sig över hela året med avslut 12 december. Sista anmälningsdag är 15 oktober.

Qraftsamling är ett återkommande, årslångt förändrings- och ledarprogram som drivs av Energiföretagen Sverige. Det huvudsakliga syftet är att öka hela branschens, och de enskilda företagens, förmåga att attrahera och behålla de bästa talangerna oavsett ålder, kön och bakgrund i övrigt.

När utvärderingarna från de tidigare omgångarna samlats in i en slutrapport, har man kunnat konstatera att majoriteten av adepterna, mentorerna och arbetsgivarna är mycket nöjda med programmet.

Nu är det sista chansen att anmäla sig till nästa omgång av Qraftsamling som startar 17 januari och sträcker sig över hela året med avslut 12 december. Värdar i år är Ellevio, Göteborg Energi och Härnösand Energi & Miljö.

Här kan du se en intervju med Anna-Carin Joelsson från Ellevio om hur de har upplevt att delta i Qraftsamling.

Anmäl deltagande senast 15 oktober

Sista anmälningsdag är den 15 oktober. Vill du veta mer eller anmäla deltagande är du välkommen att kontakta Karin Ahlström, programledare Ardida: qraftsamling@ardida.se, 0709-26 62 99, eller Anja Alemdar, enhetschef politik och kommunikation, Energiföretagen Sverige: Anja.alemdar@energiforetagen.se, 08-677 26 42.

Läs mer på www.energiforetagen.se/qraftsamling.

 

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Anja Alemdar

Anja Alemdar

Enhetschef
Enhet: Politik och kommunikation
Telefon: 08-677 26 42
E-post: anja.alemdar@energiforetagen.se