Dags att boka biljetterna till Gotland och er plats på Arena Energi!

Publicerat av: Anna Lejestrand ·

Det hög till att boka biljetter och planera er närvaro i Almedalen. I år har ni som medlemsföretag i Energiföretagen Sverige dessutom möjlighet att haka på vår satsning Arena Energi. Förutom Energiföretagen så träffar ni bland andra Ellevio, Uniper och Energispektrum här. Men vi har plats för fler!

Den 30 juni drar årets politikervecka i Almedalen igång. Och den närmar sig – med stormsteg! Därför är det hög till att boka biljetter och inte minst planera er närvaro.

I år har ni medlemsföretag möjlighet att haka på vår satsning Arena Energi. I attraktiva Klosterlängan med tillhörande trädgård samlar vi flera energi-aktiviteter under ett och samma tak. Förutom Energiföretagen så arrangerar bland andra Ellevio, Uniper och Energispektrum seminarier här.

Men vi har plats för några ytterligare. Så oavsett om ni vill arrangera en eller flera aktiviteter - hör av er till Anton Steen för att säkra er plats.

I Klosterlängan finns rum för upp till 150 seminariedeltagare och 120 middagsgäster. Energiföretagen hyr lokalen söndag den 30 juni till onsdag 3 juli. I hyran ingår lokal, teknik, eventperson och fika. Vill du veta mer om Arena Energi, vad det kostar och lediga tider, kontakta Anton Steen – ansvarig för samhällskontakter ho Energiföretagen. 

Kontakta Anton Steen för att boka din plats!