En Arena för energi i Almedalen även 2020

Publicerat av: Eva Rydegran ·

Precis som förra året samlar vi under Almedalsveckan, ett antal energiseminarier och debatter under namnet Arena energi. Du hittar det i attraktiva Klosterlängan vid sidan om Stora torget mitt i Visby. Och precis som förra året kan våra medlemsföretag hyra plats för egna seminarier på arenan. Men skynda på - tiderna fylls upp.

Förra året var det första med en egen arena, men det gav mersmak så vi upprepar konceptet i år igen. Under tre dagar kommer du alltså att kunna hitta energispäckade seminarier på vår egen samlingspunkt under Almedalsveckan - Arena Energi.

Att vi på detta sätt samlar oss både i tid och på en plats var säkerligen en bidragande orsak till att Energiföretagen kvalade in på topp fem över opinionsbildare, kategori näringsliv, under Almedalsveckan enligt Almedalsrapportensrapporten som sammanställs av Novus, Retriever och Dagens Opinion.

Bland seminarierna för 2020 finns givetvis årets energipolitiska debatt, Energispektrum, med efterförljande mingel, följt av flera seminarier på aktuella teman och med intressanta och insatta talare.

Ni som vill hålla egna seminarier på energitema kan hyra in er på Arena Energi i mån av plats. Den som är intresserad av hur det fungerar och vill veta vilka tider som finns hör av sig till Efwa Nilsson. Kontaktuppgifter finns längre ner på sidan.

Det finns även en möjlighet att delta som medarrangör till energidebatten Energispektrum.

Vill du se lite av vad som gjordes och sas förra året kan du se våra intervjuer här. 

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Efwa Nilsson

Efwa Nilsson

Regionchef Väst
Enhet: Stab och medlemsdialog
Telefon: 0500-78 90 30
E-post: efwa.nilsson@energiforetagen.se