Är du ansiktet utåt i Energiföretagens rekryteringskampanj?

Publicerat av: Anna Lejestrand ·

Nu söker vi dig som vill synas i en rekryteringskampanj för att öka antalet sökande och studerande på yrkeshögskoleutbildningar inom energi runt om i landet. Har du studerat på yrkeshögskolan, är mellan 20 och 35 år och kan tänka dig att bli intervjuad och synas i sociala medier?

Inom rådet för kompetensförsörjning och kompetensutveckling är attraktionsfrågan ett prioriterat fokusområde 2019. Det är även en fortsatt högt prioriterad fråga för våra medlemmar, därför har vi beslutat oss för att genomföra en ny rekryteringskampanj. Kampanjen syftar till att öka antalet sökande och studerande på yrkeshögskoleutbildningar inom energi runt om i landet.

För kampanjen behöver vi material som ska porträttera medarbetare i branschen. Vi vill därför intervjua olika personer som har studerat på yrkeshögskolan, och här behöver vi din hjälp!

Vi söker personer enligt följande kriterier:

  1. Är i 20–35 årsåldern.
  2. Har gått en YH-utbildning inom högspänning, drift, elkraft, vattenkraft, vindkraft och energi.
  3. Är en person som andra skulle kunna inspireras av.

Intervjuerna sker löpande och omgående. Intervjun beräknas ta 20 minuter och görs på telefon. Den kommer att publiceras i skrift och användas i rekryteringskampanjen – och kommer bland annat synas på Facebook och på kampanjsajten.

Prickar du in alla kriterier? Eller har du en kollega som skulle vara en klockren representant för energibranschen i rekryteringskampanjen? Maila hens kontaktuppgifter till Neval Bilici, ansvarig för kompetensförsörjningsfrågor.

neval.bilici@energiforetagen.se, +46 70 164 44 07.

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Andreas Lepa

Andreas Lepa

Ansvarig kompetensförsörjningsfrågor
Telefon: 08-677 26 07
Mobil: 0701644407
E-post: andreas.lepa@energiforetagen.se