Hanaw Rashid och Jesper Falkheimer till Kommunikationsdagarna

Publicerat av: Anna Lejestrand ·

Den 9-10 maj är du välkommen till årets upplaga av Kommunikationsdagarna, på Clarion Hotel Arlanda Airport. Vi är extra glada att kunna berätta att Hanaw Rashid - välkänd profil inom kommunikation via sociala medier, och Jesper Falkheimer - Sveriges enda professor i strategisk kommunikation gästar för att dela med sig av sin klokskap.

Varje år när våren är som vackrast så är det dags för energibranschens marknadsförings- och kommunikationsexperter att tanka ny energi och tillsammans inspireras och fördjupa sig i olika områden.

Årets program är inte helt spikat ännu men det ser lovande ut hittills:

  • Hanaw Rashid, digital strateg på Amazing Society, berättar om hur vi kan bli bättre på att själva skapa professionellt innehåll på sociala medier.
  • Jessica Alaniesse-Karlsson, Marknads-och kommunikationschef på Jönköping energi kör ett pass om TEAM-TID-TAVLA: tre ingredienser för kommunikationsmagi.
  • Jesper Falkheimer som är professor i strategisk kommunikation vid Lunds Universitet delar bland annat med sig av resultaten från forskningsprojektet ”Den kommunikativa organisationen, 7 steg mot den kommunikativa organisationen”.
  • Eva Vitell berättar om hur man kommunicerar och arbetar under press och stress, något som hon som ansvarig för kund- och marknadsrelationer på Vattenfall Eldistribution fick öva på under Stormen Alfrida under vintern 2018/19.

Programmet kommer att uppdateras med fler spännande gäster så anmäl dig redan nu. Vi ses i maj!

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Marie Hedlund

Marie Hedlund

Projektledare och ansvarig för Förlag
Enhet: Kompetenscentrum
Telefon: 08-677 26 52
E-post: marie.hedlund@energiforetagen.se