Frukostseminarium 2 december lyfter globala energifrågor

Publicerat av: Kalle Lindholm ·

Energimyndighetens "Forum för globala energifrågor" arrangerar seminarier kring aktuella frågor som rör de globala energimarknaderna. Seminarierna blir en träffpunkt kring aktuella frågor för nätverkets medlemmar. Den 2 december arrangeras ett frukostseminarium som handlar om hur oljemarknaden påverkas av det politiska läget i Mellanöstern.

Forum för globala energimarknader är tänkt som en plattform för erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling kring frågor som rör de globala energimarknaderna. Seminariet i december kommer rikta blickarna mot mellanöstern och diskutera hur den globala oljemarknaden påverkas av det geopolitiska läget.

– Vi arrangerar kostnadsfria seminarium kring aktuella frågor och trender på de globala energimarknaderna. Det är, förutom ett informationstillfälle, också en träffpunkt och diskussionsplattform för nätverkets medlemmar, säger handläggare Josefina Hessel på Energimyndigheten.

Praktisk information och medlemskap

Frukosten arrangeras måndag den 2 december kl. 08:15 på Vasagatan 7 – Lokal 7A Centralen. Läs mer om seminariet och anmäl senast den 27 november här. Frukost serveras från kl. 07:45.

Nätverket har cirka 600 medlemmar och riktar sig både till företag och privatpersoner. Medlemskap är kostnadsfritt och du får information och inbjudningar till kommande seminarium. Här kan du bli medlem.

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Kalle Lindholm

Kalle Lindholm

Kommunikatör
Enhet: Energisystem
Telefon: 08-677 26 55
E-post: kalle.lindholm@energiforetagen.se