Ta del av ny kunskap från Energiforsk

Publicerat av: Annika Johannesson ·

Nu duggar resultaten tätt från Energiforsks olika forskningsprogram. Den intresserade kan delta i seminarier av olika slag, som en dag om standardisering eller två dagar med resultat från SEBRA, samverkansprogrammet för bränslebaserad el- och värmeproduktion. Energiforsk genomför även frukostseminarier, och den 7 november handlardet om fjärrvärmens efterfrågeflexibilitet och digitalisering.

Den 7 november kl 8-10 bjuder Energiforsk in till ett frukostseminarium på temat fjärrvärmens efterfrågeflexibilitet och digitalisering. Det är den andra av tre frukostseminarier som Energiforsk arrangerar tillsammans med Linköpings universitet. Seminarierna är en del i att skapat en gemensam plattform för kunskapsutbyte och omvärldsbevakning. PMedverkar gör Ebba Löfblad, som är analytiker på Profu. Frukostseminariet hålls i Stockholm.
Läs mer och anmäl dig på Energiforsks webbplats.

Framgång genom standardisering den 7 november

Energiforsk bjuder även in till en dag om standardisering med nyheter och spännande exempel från olika organisationer. Seminariet arrangeras i samarbete med Svenska institutet för standarder, SIS och SEK Svensk Elstandard. Konferensen vänder sig till dig som är produktchef, affärsutvecklare, vd eller kanske HR-ansvarig. Seminariet hålls i Stockholm, kl 10-15, och är kostnadsfritt för dig som deltar.
Läs mer och anmäl dig på Energiforsks webbplats.

Resultatkonferens för SEBRA den 3 och 4 december

Energiforsks samverkansprogram bränslebaserad el- och värmeproduktion, SEBRA ska snart avslutas snart avslutas. Därför bjuder Energiforsk in till en tvådagarskonferens där de presenterar en mängd nyheter om effektiva och miljöanpassade anläggningar för kraft- och värmeproduktion.

”Dagarna ger en inblick i en spännande framtid och är också en möjlighet för dig och ditt företag att knyta kontakter och att vara med och påverka framtida forskningsstudier i spännande möten, diskussioner och workshops”, skriver Energiforsk i sin inbjudan.
Läs mer och anmäl dig på Energiforsks webbplats.