Utställarrekord på Distributionsdagarna 2020

Publicerat av: Annika Johannesson - konsult ·

Liksom tidigare år samlade Distributionsdagarna många fjärrvärmeintresserade deltagare. I år blev det dessutom rekord i antal utställare. Tjugotalet utställare var på plats och fick möjlighet att presentera sig och sina erbjudanden för alla deltagare. Några var med för första gången.

Redan före lunch den första dagen fick alla utställare gå upp på scenen och presentera sig och sina företag kort. Det blev en lång kö som sträckte sig över hela scenen.

Utställarna presenterar sig på Distributionsdagarna 2020

Många utställare har varit med flera gånger tidigare medan andra begick sin premiär. En av dem var Per Ridell, affärsområdesansvarig Energi på Ventim AB:

– Jag är här för första gången som utställare med monter, berättar Per Ridell.

Per Ridell, Ventim AB, en av utställarna på Distributionsdagarna 2020.

Det är dock femtonde gången på Distributionsdagarna, så han är inte alldeles färsk.

– Tidigare år har jag varit med som deltagare och bara gått omkring och försökt få så många kontakter som möjligt. Jag känner nu att det är jättebra att ha en monter. Trots att det är första dagen har jag redan mött många intresserade och jag kan nog säga att vi kommer att göra detta igen, säger Per Ridell.

Även Joakim Bergenäs och Anne Wolgast från VA-utveckling ställde ut för första gången. Joakim har varit på Distributionsdagarna en gång tidigare, då som deltagare.

– Min erfarenhet är att det är här man träffar folk som har med nätet att göra i fjärrvärmebranschen, säger Joakim Bergenäs. 

VA-utveckling startade, som namnet antyder, i VA-branschen med fokus på drift och underhåll. Nu har de breddat sig till fjärrvärme sedan ett år tillbaka.

– Vi erbjuder ett digitalt verksamhetssystem främst för fjärrvärmenäten, där alla inblandade kan mata in uppgifter, säger Joakims kollega Anne Wolgast.

Efter den första dagen är de överens – de kommer tillbaka som utställare på Distributionsdagarna.

– Vi har redan träffat många intresserade, så det ska vi absolut göra, avslutar Joakim Bergenäs.

Joakim Bergenäs och Anne Wolgast i samtal med montebesökare

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Leif Nordengren

Leif Nordengren

Ansvarig distribution fjärrvärme
Enhet: Energisystem
Telefon: 08-677 27 18
E-post: leif.nordengren@energiforetagen.se