Energiföretagens förlagsprodukter ökar din kunskap

Publicerat av: Annika Johannesson ·

Många har det hett om öronen i samband med Coronakrisen, medan det för andra har uppstått luckor framför allt på fritiden. Varför inte passa på att utveckla dig eller din organisation med hjälp av Energiföretagen Sveriges breda sortiment av publikationer och e-tjänster, som nu har fått en egen ingång på vår webbplats.

I samband med att Energiföretagens webbplats gjordes om nyligen samlades alla publikationer och e-tjänster under en egen ingång, ”Förlag”. Det har blivit lättare både att söka och att beställa ur det breda utbud som Energiföretagen erbjuder.

– Genom förändringarna är det enklare för besökarna att hitta publikationer och tjänster. Till exempel har vi en tydlig varukorg nu, vilket underlättar för den som beställer. Genom att vi kan rekommendera och lägga upp publikationer på ett annat sätt kan vi också hjälpa besökarna att hitta sådant vi tror att de behöver men som de kanske inte ens visste fanns, säger Marie Hedlund, ansvarig för Energiföretagens förlag.

Marie Hedlund tror att publikationer och e-tjänster kopplade till EBR – Elnätsbranschens riktlinjer, är väl kända bland besökarna i webbshopen. E-tjänsterna är särskilt bra nu när Coronakrisen gör att materialet behöver uppdateras ofta.

– Det händer saker snabbt nu och då är det säkert skönt att veta att materialet är helt aktuellt. Vi har också andra e-tjänster som är mindre kända och använda, till exempel ”Energi i media”. Det är en prenumerationstjänst som samlar energinyheter. För den som vill ha det som mejl landar det i epostkorgen tidigt varje morgon, så att man kan vara uppdaterad när dagen startar. Dessutom har vi många publikationer inom exempelvis områdena fjärrvärme och om juridik, tipsar Marie Hedlund.

Här kan du se vad Energiföretagens förlag erbjuder, och beställa.

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Marie Hedlund

Marie Hedlund

Projektledare och ansvarig för Förlag
Enhet: Kompetenscentrum
Telefon: 08-677 26 52
E-post: marie.hedlund@energiforetagen.se