Webbinarium med Nyckeltalsinsitutet: Ligger vi fortfarande i topp?

Publicerat av: Anna Lejestrand ·

Hur har det gått, är branschen fortsatt i topp av svenskt arbetsliv när det gäller attraktiva och hållbara arbetsvillkor? Åt vilket håll är branschen på väg? Hur påverkas vi som arbetsgivare av den situation vi befinner oss i idag och hur tror vi att det ser ut 2021? Välkommen till en presentation av "Bäst i branschen samt excellenta arbetsgivare".

I arbetet med att attrahera, rekrytera, utveckla samt att få rätt kompetens att vilja stanna, är det nödvändigt att veta var på kartan vi befinner oss, som arbetsgivare och som bransch. Välkommen till en presentation av "Bäst i branschen samt excellenta arbetsgivare", där Anders Johrén och Tina Ekström, Nyckeltalsinstitutet, visar resultat, trender och analyser av årets kartläggning.

Datum: 19 maj 2020 
Tid: Start kl. 08.30 och avslutning ca kl. 09.30.

Webbinariet vänder sig till Energiföretagen medlemmar. Du behöver inte boka en plats eftersom webbinariet är gratis. Allt som krävs för att se webbinariet är en Internetuppkoppling. Du kommer kunna se webbinariet live i vår Play-kanal på angiven tid. Du kan även se det i efterhand. Gå till: www.energiforetagen.se/playmedlem

Du behöver vara inloggad på Energiföretagens hemsida för att kunna se webbinariet. Har du inte redan inloggning går det bra att skaffa en www.energiforetagen.se/logga-in/

Om Nyckeltalsinstitutet


Nyckeltalsinstitutet gör systematiska kartläggningar avseende personalekonomiska nyckeltal. Genom detta arbete har standarder för HR KPI:er skapats som idag används av arbetsgivare i Sverige.

Nyckeltalsinstitutet har på uppdrag av Energiföretagen Sverige kartlagt branschen utifrån rådande arbetsvillkor och jämfört resultaten med övriga deltagande branscher. Attraktiv Arbetsgivarindex® speglar arbetsvillkoren ur ett medarbetarperspektiv och visar hur attraktiv arbetsgivaren är jämfört med andra organisationer och företag, utifrån faktiskt rådande arbetsvillkor.

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Andreas Lepa

Andreas Lepa

Ansvarig kompetensförsörjningsfrågor
Telefon: 08-677 26 07
Mobil: 0701644407
E-post: andreas.lepa@energiforetagen.se