Information med anledning av Corona-viruset, Covid 19

Publicerat av: Anna Lejestrand ·

Energiföretagens verksamhet med möten, utbildningar och konferenser fortsätter som vanligt. Vi uppmanar dock alla som varit på resa i riskområden att medverka på distans i 14 dagar efter resa till dessa områden. Kontakta ansvarig för aktiviteten för information om lämpliga former för att delta på distans.

Energiföretagen anordnar löpande möten och andra aktiviteter med våra medlemmar. Vi uppmanar dock alla som varit på resa i riskområden att medverka på distans i 14 dagar efter resa till dessa områden. Kontakta ansvarig för aktiviteten för information om lämpliga former för att delta på distans.

Riskområdena är i nuläget (9/3):

Kinas fastland inklusive Hongkong (men inte Macau), Iran, Sydkorea samt följande regioner i Italien: Lombardiet (med Milano), Veneto, Emilia Romagna, Piemonte och Marche, specifikt gäller det 14 provinser: Modena, Parma, Piacenza, Reggio Emilia, Rimini, Pesaro e Urbino, Alessandria, Asti, Novara, Verbano Cusio Ossola, Vercelli, Padua, Treviso och Venedig.

Folkhälsomyndigheten rekommenderar resenärer som varit i följande områden att via 1177 kontakta vården vid symptom. Läs mer på Folkhälsomyndighetens hemsida. Följ gärna utvecklingen då riskområden kan komma att uppdateras.

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Henrik Wingfors

Henrik Wingfors

Enhetschef
Enhet: Energisystem
Telefon: 08-677 26 73
E-post: henrik.wingfors@energiforetagen.se