Solen flödar på EBR Metod- och maskindagar

Publicerat av: Jenny Åkerberg Tattaranno ·

Solen gassade på utställare och besökare i Falun när EBR Metod- och maskindagar välkomnade en ny omgång besökare till mässan idag, torsdag 24 maj.

EBR Metod- och maskindagar är ett unikt arrangemang på flera sätt, bland annat för att mässan är en serie schemalagda visningar som sker i två omgångar. På torsdag förmiddag kom drygt 600 nya besökare, som delades in i färgkodade grupper och började sin runtvandring på mässområdet strax efter 11:30 idag.

Bland hedersgästerna idag fanns en grupp nyanlända energiexperter, som bjudits in tillsammans med Arbetsförmedlingen i Falun. De bjöds på en specialvisning av elever och lärare från Åsbro kursgård. Dessutom fanns värdföretaget för nästa EBR Metod- och maskindagar på plats och en rad EBR-veteraner. Här följer ett axplock från dagens händelser i Falun:

Grruppvärden från Falu Energi & Vatten väntar på sin röda grupp utanför sporthallen.

Pernilla Winnhed invigningstalade, och tackade alla mässbesökare för att just de är vårt samhälles energihjältar, som tagit chansen till kompetensutveckling och inspiration till sin vardag på EBR Metod- och maskindagar.

Elin Fellers, projektledare för nyanlända akademiker, på Energiföretagen Sverige, välkomnade tillsammans med Arbetsförmedlingen i Falun och Åsbro kursgård en grupp arbetssökande på mässan.

Vid dagens avslutande möte med mässans alla stationschefer och andra funktionärer att mässan fått många lovord från både besökare och utställare. Glädjande att höra - det ger energi åt mässans avslutande dag.

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Jenny Åkerberg Tattaranno

Jenny Åkerberg Tattaranno

Projektledare
Enhet: Kompetens & utveckling
Telefon: 08-677 26 30
E-post: jenny.akerberg@energiforetagen.se