Så fungerar fjärrvärme – se ”Lilla filmen”

Publicerat av: Annika Johannesson ·

För några år sedan tog vi fram en film som beskriver hur fjärrvärme fungerar, kallad ”Lilla filmen om fjärrvärme”. Nu har vi uppdaterat filmen och den får gärna användas av medlemmar som vill sprida kunskap om fjärrvärme, inom och utanför företaget.

”Lilla filmen om fjärrvärme” är en kort, informativ film om vad fjärrvärme är och var den kommer ifrån. Visste du till exempel att värmen som finns i dina element eller varmvattnet i duschen kan komma från din gamla gympadoja? Filmen togs fram av Svensk Fjärrvärme för några år sedan. Innehållet är fortfarande aktuellt och filmen har nu uppdaterats med Energiföretagen som ny avsändare.

För att kunna ta del av detta video-material så behöver du godkänna användande av marknadsföringskakor. Klicka nedan för att ändra inställningarna för kakhantering.
Ändra inställningar

”Lilla filmen” kan användas för att förklara för kunder, nya styrelsemedlemmar eller anställda vad fjärrvärme är och hur det fungerar. Alla medlemsföretag kan använda filmen, antingen genom att länka till den på Youtube eller genom att kontakta Eva Rydegran eller Annika Johannesson på Energiföretagen för en egen kopia att använda.

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Eva Rydegran

Eva Rydegran

Kommunikatör
Enhet: Politik och kommunikation
Telefon: 08-677 27 23
Mobil: 073-404 45 11
E-post: eva.rydegran@energiforetagen.se