Statsministern kommer till Almedalen, gör du?

Publicerat av: Kalle Lindholm ·

Energiföretagen och Arena Energi finns på plats i Almedalen mellan onsdagen den 28 juni och fredagen den 30 juni. Arenan börjar redan bli fullbokad så om ditt företag vill ha en plats är det dags att höra av er! Det kommer att bli fullt ös, det vågar vi lova redan nu.  

Arena Energi är samlingsplatsen där energibranschen lyfter de energipolitiska frågorna. Almedalsveckan kör i gång tisdagen den 27 juni och fortsätter till lördagen den 1 juli. Av tradition är partiledarna de som håller tal och statsminister Ulf Kristersson är den första partiledaren som inleder onsdagen den 28 juni.

2022 innebar ett något mindre omfång på veckan men samtidigt ökade intresset för energifrågorna, som omfattade fler seminarier och aktiviteter än tidigare år. Detta märktes inte minst på Energiföretagens #arenaenergi som fick en återstart efter pandemin.

Arena Energi hade förra året mer än 1 200 fysiska besökare och över 4 000 tittare tog del av arenans programpunkter på webben. Alla programpunkter finns att se i efterhand bland annat på Almedalen Play.

Vill ditt företag medverka på Arena Energi?

Vi släpper nu platser för dig som vill vara med! För partners till #arenaenergi finns två sätt att vara delaktiga på arenan. Att boka en plats för ett eget seminarium på Klosterlängans scen, eller att vara med som medarrangör på Energispektrum, den stora energipolitiska debatten.

#arenaenergi i Almedalen kommer att ske den 28, 29 och 30 juni. Platsen är som tidigare Klosterlängan vid Stora torget.

Vill du veta mer? Mejla oss på arenaenergi@energiforetagen.se

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Hannes Borg

Hannes Borg

Ansvarig samhällskontakter
Enhet: Politik & samhälle
Telefon: 08-677 27 04
E-post: hannes.borg@energiforetagen.se