Filmer

Här hittar du korta filmer som berör energibranschen på ett eller annat sätt. Både rent informativa filmer om till exempel kapacitetsbrist i elnäten och filmer som uppmanar mottagaren till att bli en del av energibranschen. Helt enkelt sådant som du gärna få dela vidare!

Film om Schysst elhandel

Det här är en film om Schysst elhandel som passar utmärkt att lägga upp på er webbplats. Den är även kort nog för att passa att dela i sociala medier. Ju fler som känner igen loggan för Schysst elhandel desto bättre!

Viktigt om manuell frånkoppling

Svarsfrekvensen bland elnätsföretagen är för låg vid test av manuell frånkoppling. Därför vill vi uppmana alla berörda företag att verkligen kvittera de tester som skickas ut av Svenska kraftnät.

Forma framtiden

Med ett energijobb kan du bli en del av framtidslösningen. Här finns mycket som påverkar klimatet och människors vardag. Kunniga medarbetare är den viktigaste resursen för framtiden. Branschen erbjuder många förmåner, stor flexibilitet och möjlighet till personlig utveckling.

Cirkulär ekonomi i praktiken

Den cirkulära ekonomin i praktiken handlar om att hushålla med resurser, att återanvända och återvinna det avfall som inte går att förebygga, att ta tillvara energin i allt material och att minimera de rester som blir över.