Arena energi

Arena energi är den naturliga mötesplatsen för energifrågor under Almedalsveckan. I år bjuder vi på 35 energirika seminarier och debatter med ett 40-tal aktörer. Det är helt enkelt en unik plats där de hetaste och mest relevanta energifrågorna får stå i rampljuset. Förvänta dig kärlek, tuffa frågor och drama, men framför allt – otroligt mycket energi. Du väljer själv om du deltar på plats eller digitalt. Vi ses den 25–27 juni!

Almedalens mest energirika program

På årets Arena energi kan du välja och vraka mellan 35 energifyllda seminarier och debatter. Vi bjuder på en vätgasarena, passionerade energidebatter och seminarier om att vindkraften och kärnkraften faktiskt älskar varandra – för att ge ett exempel. Här hittar du programmet för arenans tre dagar!

Tisdag 25 juni
Onsdag 26 juni
Torsdag 27 juni
Smygstart 24 juni
Ladda ner hela programmet

Ebba Busch, Energiminister

Niklas Wykman, Finansmarknadsminister

Mikael Damberg, Socialdemokraterna

Anna Borg, vd Vattenfall

Jan-Olof Jacke, vd Svenskt Näringsliv

Lotta Medelius Bredhe, gd Svenska Kraftnät

För att kunna ta del av detta video-material så behöver du godkänna användande av marknadsföringskakor. Klicka nedan för att ändra inställningarna för kakhantering.
Ändra inställningar

Några av deltagarna på Arena energi förra året

Arena Energi i Almedalen besöks av allt från politiker till vd:ar i energibranschen. Vi fångade nio politiker, vd:ar och gd:ar på plats för att få höra deras syn på hur vi ska möta ett fördubblat elbehov till 2045.