Webbinarium Kraftvärmeforum

Fullt fokus på kraftvärmen den 22 september – välkommen på Kraftvärmeforum i webbinarieform! Under en förmiddag, mellan klockan 9 och 12, samlas vi online kring kraftvärmefrågorna för att få en överblick i vad som är på tapeten just nu. Under tre timmar täcker vi förstås inte in allt, men mycket av den aktuella händelseutvecklingen inom en rad olika områden – som vanligt en påse gott och blandat.

Vi bjuds på en politisk genomgång av vad som händer på den nationella arenan som berör kraftvärmen, men också vad som står högst på den digra EU-agendan. Det är mycket att hålla koll på de kommande åren, men inte bara från politiken utan från samhället i stort – för nu har omställningen mot fossilfritt kommit igång på allvar i andra sektorer, med kraftigt ökade elbehov som följd.

Hur mycket ökar behoven till 2045, och vad betyder de stora industrietableringarna? Vi bjuds också på en inblick i Energimyndighetens arbete med kraftvärmen, och synen på dess betydelse i energisystemet. Och vad händer med de brännande frågorna om våra bränslen? Med taxonomin, implementeringen av hållbarhetskriterierna samt revidering av RED II och mycket mer.

Detta och mer därtill får inte missas – välkommen att anmäla dig till en spännande förmiddag!   

Kostnadsfritt!

Kontakter

Lina Enskog Broman

Lina Enskog Broman

Ansvarig kraftvärme, fjärrvärme och fjärrkyla
Enhet: Energisystem
Telefon: 08-677 27 16
E-post: lina.enskog.broman@energiforetagen.se

Lena Odenholm

Lena Odenholm

Administratör
Enhet: HR & Organisation
Telefon: 08-677 26 46
E-post: lena.odenholm@energiforetagen.se