Material till Elens dag kommer lastat

Publicerat av: Julia Hörnell ·

Den 23 januari är det Elens dag. Nu finns det rykande färskt material i Medlemsportalen som våra medlemmar kan använda sig av i sociala medier för att uppmärksamma nyttan av el inför dagen!

Runt Elens dag brukar många energiföretag utföra aktiviteter för att uppmärksamma nyttan av el. I januari ska vi självklart inte vara sämre! Energiföretagen Sverige har tagit fram nya, färdigproducerade inlägg för sociala medier så att våra medlemsföretag enkelt kan kommunicera inför, och under, dagen.

I år kan ni ladda ner både informativa bilder och filmklipp. I Medlemsportalen finns som vanligt även en tipslista med förslag på olika sorters aktiviteter som kan arrangeras för att uppmärksamma nyttan av el samt de delar av världen som inte har samma självklara tillgång till el som vi i Sverige.

Tagga era inlägg i sociala medier med #elensdag, så samlas alla inlägg på samma ställe! Här hittar ni våra färdigproducerade inlägg för sociala medier samt vår tipslista med förslag på aktiviteter. (Är endast till för medlemmar, så inloggning krävs.)

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Julia Hörnell

Julia Hörnell

Medlemskommunikatör
Enhet: Stab och medlemsdialog
Telefon: 08-677 27 36
Mobil: 0701-64 44 36
E-post: julia.hornell@energiforetagen.se