Delad glädje är dubbel glädje

Publicerat av: Julia Hörnell ·

Många av Energiföretagen Sveriges medlemsföretag skapar många bra inlägg i sociala medier. Vill ni att vi ska dela era inlägg i våra flöden? Tagga oss då!

Inför och under Elens dag publicerade flera medlemsföretag våra förproducerade eller era egenskapade sociala medier-inlägg om nyttan med el. Det var också flera medlemsföretag som delade de inlägg Energiföretagen Sverige publicerade på Facebook kopplade till dagen. Vi tycker att det är väldigt positivt när ni delar våra inlägg och undrar därför om ni även vill att vi ska hjälpa er att dela era inlägg i sociala medier?

Våra medlemsföretag gör otroligt mycket bra saker, men vi på Energiföretagen kan tyvärr inte hålla koll på alla medlemsföretags flöden i sociala medier. Därför föreslår vi att ni taggar Energiföretagen Sverige i de inlägg ni är intresserade av att vi ska dela. Ni taggar genom att skriva ett @-tecken direkt följt av de första bokstäverna i namnet ni vill tagga, till exempel @energiforetagen. Detta kan ni göra både direkt i det inlägg ni skulle vilja få delat eller i inläggets kommentarsfält. På så sätt får vi en notis om inlägget och kan därmed även hjälpa er att dela det. Delad glädje är dubbel glädje!

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Julia Hörnell

Julia Hörnell

Medlemskommunikatör
Enhet: Stab och medlemsdialog
Telefon: 08-677 27 36
Mobil: 0701-64 44 36
E-post: julia.hornell@energiforetagen.se