Dags att värma upp inför konferensen Fjärrvärmecentraler och energimätare

Publicerat av: Julia Hörnell ·

Vägar som korsar Arlanda brukar vanligtvis bära vidare till varmare breddgrader, men den 23–24 oktober kan du räkna med att det blir tillräckligt hett på Radisson Blu Arlandia. Den populära konferensen ”Fjärrvärmecentraler och Energimätare” värmer upp i höstmörkret med inspirerande och brännande ämnen som kretsar kring temat ”Fjärrvärme i effektiv samverkan”.

Anmäl dig till två intressanta dagar på Radisson Blu Arlandia på Arlanda.

Varmt välkommen till årets konferens för dig som jobbar med fjärrvärmecentraler och energimätare! Här får du chansen att både grotta ner dig och elda upp dig över centraler och mätare tillsammans med andra som brinner för samma ämne som dig. Du träffar som vanligt även på entusiastiska leverantörer som ställer ut produkter som är användbara i arbetet med fjärrvärmecentraler och energimätare. Årets program utlovar föredrag om aktuell teknik, kommunikation och innovation i fjärrvärmens universum.

Under dagarna varvas breda ämnen med smalare djupdykningar. Vad sägs till exempel om en inblick i Stockholm Exergis innovativa satsning på Smarta Fastigheter som effektiviserar kundens värmeanvändning, SMHI:s framtidsspaning som reder ut klimatförändringarnas påverkan på dina arbetsuppgifter samt Kraftringens presentation av världens största lågtempererade fjärrvärmenät? Under konferensens sista timmar delar vi upp oss i två grupper där du får fördjupa dig i det ämne som lockar mest; fjärrvärmecentraler eller energimätare.

Anmäl dig till två lärorika dagar på Radisson Blu Arlandia på Arlanda.

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Susan Öhrbom

Susan Öhrbom

Projektledare
Enhet: Kompetenscentrum
Telefon: 08-677 27 65
E-post: susan.ohrbom@energiforetagen.se